Aanbod

Hieronder vind je een overzicht met het aanbod van Stichting JAM. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Training

De trainingen zijn praktisch, actief en leerzaam. De trainingen van Stichting JAM kunnen je helpen bij de onderwerpen waar je als moeder dagelijks mee te maken krijgt. Je leert iets waar je direct mee verder kunt.

Ontmoetingen

Elke vrijdagmiddag vindt er een ontmoeting plaats. Er is oppas aanwezig in hetzelfde gebouw, waardoor je even tijd hebt voor jezelf. Je kunt in alle rust andere moeders ontmoeten en ervaringen delen.

Individuele begeleiding

We nemen je bij de hand en bespreken alle thema’s die belangrijk zijn voor het jonge moederschap. We helpen je waar we kunnen met alle belangrijke dingen in jouw leven.

Opr€cht

Wanneer je schulden hebt of dreigt te krijgen kan Stichting JAM je wellicht helpen. Opr€cht heeft als doel om schulden te voorkomen. Wanneer er schulden zijn wordt er samen met een buddy richting bestaande dienstverlening gewerkt om de schulden op te lossen.

Voorlichting

De focus van de preventielessen van Stichting JAM ligt op het creëren van bewustwording onder jongeren rondom het thema jong ouderschap en de keuzes die zij ‘nu nog’ hebben. Daarbij is het belangrijk dat jongeren bewust en weerbaar worden op het gebied van seksualiteit.