Ons team

Stichting JAM wordt draaiende gehouden door een gedreven team. We stellen ze graag aan je voor!

Lovijah

Mijn naam is Lovijah. Oprichter en directeur bij Stichting JAM. Ik ben zelf op jonge leeftijd moeder geworden. Voor mij is het allerbelangrijkste dat alle jonge moeders ervaren hoe krachtig zij zijn als vrouw en moeder.

Sandra

Mijn naam is Sandra. Ik ben sinds 2017 betrokken bij Stichting JAM eerst als Social worker en nu als leidinggevende.

Peggy

Mijn naam is Peggy, ik ben werkzaam bij JAM als hoofdoppas en ik begeleid de stagiaires die hier bij de oppas stage komen lopen. Ik hou er van om met kinderen en mensen bezig te zijn en ze te inspireren. We focussen ons op de kinderen en de leuke activiteiten die we doen.

Tamara

Mijn naam is Tamara en ik ben sinds begin 2019 verbonden aan JAM. Ik geef met veel plezier trainingen aan de moeders met de doelstelling om hen op diverse manieren aan het denken te zetten en anders naar zaken te laten kijken. De trainingen zijn dynamisch, zeer afwisselend, prikkelend en zorgen voor een andere kijk op de dagelijkse dingen waar met name jonge moeders mee te maken krijgen. Tijdens de trainingen wordt op een ontspannen manier in doe- en denkvormen gewerkt.

Cherralyn

Hallo mijn naam is Cherralyn. Ik ben ervaringsdeskundige, moeder geworden op mijn 18e en inmiddels 3 prachtige kinderen. Ik verzorg de ontmoetingen samen met Tessa.

Shirley

Mijn naam is Shirley en ik ben werkzaam als begeleider en verantwoordelijk voor de social media kanalen.

Tessa

Ik ben Tessa en ik kom al bij JAM vanaf de geboorte van mijn oudste dochter. Zij is inmiddels 7 jaar. Van deelnemende moeder werk ik nu als vrijwilliger bij JAM bij de ontmoetingen en de Kracht van de Moeders.