Ons team

Stichting JAM wordt draaiende gehouden door een gedreven team. We stellen ze graag aan je voor!

Lovijah

Mijn naam is Lovijah, 32 jaar oud. Oprichter en directeur bij Stichting JAM. Ik ben zelf op jonge leeftijd moeder geworden. Voor mij is het allerbelangrijkste dat alle jonge moeders ervaren hoe krachtig zij zijn als vrouw en moeder.

Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben 30 jaar oud. Ik ben sinds 2017 betrokken bij Stichting JAM vanuit mijn (inmiddels afgeronde) opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening. Nu ben ik werkzaam binnen JAM als social worker.

Peggy

Mijn naam is Peggy, ik ben werkzaam bij JAM als hoofdoppas en ik begeleid de stagiaires die hier bij de oppas stage komen lopen. Ik hou er van om met kinderen en mensen bezig te zijn en ze te inspireren. We focussen ons op de kinderen en de leuke activiteiten die we doen.

Cherralyn

Hallo mijn naam is Cherralyn. Ik ben ervaringsdeskundige, moeder geworden op mijn 18e en inmiddels 3 prachtige kinderen. Ik verzorg samen met Tamara de trainingen en biedt daarnaast ook begeleiding.

Shirley

Ik ben Shirley. Ik ben ondersteunend bij de oppas en samen met Katharina en Charissa verantwoordelijk voor de  ontmoetingen.

Katharina

Mijn naam is Katharina, ik ben 18 jaar oud en studeer sociaal werk niveau 4 aan het Rijnijssel College. Mijn werkzaamheden zijn het organiseren en uitvoeren van de ontmoetingen.

Tamara

Mijn naam is Tamara en ik ben sinds begin 2019 verbonden aan Jam. Ik geef met veel plezier trainingen aan de moeders met de doelstelling om hen op diverse manieren aan het denken te zetten en anders naar zaken te laten kijken. De trainingen zijn dynamisch, zeer afwisselend, prikkelend en zorgen voor een andere kijk op de dagelijkse dingen waar met name jonge moeders mee te maken krijgen. Tijdens de trainingen wordt op een ontspannen manier in doe- en denkvormen gewerkt.