Niets is onmogelijk

“Nil volentibus arduum”

‘Niets is onmogelijk voor hen die willen’, met die gedachte is Stichting JAM in 2009 opgericht. Op jonge leeftijd moeder worden is niet niks. Mijn hele leven veranderde, ik stond er alleen voor en wist niet waar te beginnen. Ook was het destijds onbekend voor mij waar ik terecht kon voor hulp en waar je wat moest regelen. Het gevoel van herkenning en vertrouwen ontbrak voor mij bij instanties.
Ondanks twijfels en hindernissen geloofde ik dat ik alsnog alles kon bereiken wat ik wilde. Vanuit mijn eigen kracht heb ik mijn studie vervolgd en mijn draai gevonden in mijn nieuwe leven als jonge moeder.

Jong moeder zijn wil niet zeggen dat je niks meer zou kunnen. Het is niet altijd even gemakkelijk, maar ik ben ervan overtuigd dat je met een positieve blik en de juiste ondersteuning datgene kan bereiken wat je voor ogen hebt en trots op jezelf kan zijn.
Door die overtuiging wilde ik JAM realiseren om jonge moeders te bieden wat ze nodig hebben: begeleiding en hulp. Maar ook de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen, vriendschappen te sluiten en van elkaar te leren.

Met Stichting JAM werk je samen toe naar een toekomst vol mogelijkheden.

Lovijah Veldt
Projectleider en oprichtster Stichting JAM